Thursday, 26 June 2014

TESTIMONI

TESTIMONI

TESTIMONI PENGGUNA FIRMAX3


Pn Kesuma
Keseluruhan kulit saya lebih anjal dan cerah walaupun baru beberapa hari menggunakan FIRMAX-3. Penggunaan sungguh menjimatkan kerana hanya sedikit diperlukan, kesannya ketara dan tahan dari pagi hingga ke malam.

En. Mansur

Masalah berdengkur dan susah bernafas saya ketara berkurangan setelah saya mengurut sinus saya menggunakan FIRMAX-3.

Cik Sue
Sebagai mak andam, FIRMAX-3 banyak membantu saya menaikkan seri pengantin, menegangkan kuliot muka dan buah dada serta menggebukan kulit.

Cik Norhana
Ramai yang menegur perubahan mendadak pada seri wajah dan penampuilan saya sejak saya menggunakan FIRMAX-3.

Pn. Roslina
Saya dan suami kembali aktif bersama sejak menggunakan FIRMAX-3. Terima kasih kerana mengembalikan kesejahteraan rumah tangga kami.


TESTIMONI TERKINI


Puan Siti Fadzilah, Kulim Kedah
Setelah menggunakan krim FIRMAX-3 ni kesan paling ketara pada kulit muka saya di mana (eyebag) kedut kedut halus yang dekat mata dah tiada. Rasa ceria jer saban hari bila menggunakan nya. Terima kasih FIRMAX-3

En. Mohd, Kuala Lumpur - 010 5046144
Saya ada masalah resdung yg agak teruk, sudah berbagai produk saya dah mencuba, Setelah diperkenalkan krim Firmax oleh sahabat saya, terus saya mencubanya. Hasil nya resdung saya berkurangan, masalah sesak nafas berkurangan malahan kulit saya menjadi cantik terutama sekali di muka kesan lebam bawah mata beransur hilang. Rasa ceria dan bersemangat di waktu pagi dan selera seks meningkat. Alhamdullilah dan terima kasih FIRMAX-3.


Juslina, Lahad Datu Sabah
Sebelum guna krim FIRMAX-3 saya ada double chin, kulit kering dan tak anjal. Selepas menggunakan krim tu beberapa hari terdapat perubahan pada masalah double chin dan kulit pun tidak kering lagi malahan kulit lebih anjal. Terdapat juga perubahan pada payu dara dan punggung saya iaitu ia makin mantap berbanding dulu dan selulit pun dah hilang. Terima kasih FIRMAX-3.

Puan Anna, Labuan, Sabah
Pada mulanya saya tak percaya dan yakin dengan krim ni. Atas dasar ingin mencuba saya beli  satu krim. Apabila mennggunakan selama 2 minggu ada perubahan ketara berlaku pada wajah dan lengan saya. Wajah berseri dan dagu berlapis dah tiada malahan kulit menjadi anjal dan tegang. Mereka yang melihat saya mengatakan saya memakai pemanis wajah tapi yg sebenar nya krim itu telah menaikkan seri muka saya. Terima kasih FIRMAX-3.

Puan Sarbanun, Brunei
Sebelum saya pakai krim FIRMAX-3, saya menghadapi masalah double chin  dan wajah kurang anjal. Sekarang ia berkurangan, saya yakin dan percaya diri sendiri utk penampilan

TESTIMONI BERGAMBAR

Picture
kulit menjadi lebihcerah dan bersinar , warna kulit sekata , berat badan berlaku penurunan, bentuk wajah menjadi lebih kurus , punggung dan payudara bertambah tegang.


Picture
gh
bberat badan turun dari 75 kg ke 55 kg , metabolisme seimbang, kulit sihat dah tegang. muka menjadi kurus dan masalah dagu berlapis hilang.


Picture
Picture
Picture
Picture


Dapatkan krim ajaib 786 firmax 3

Hubungi :

012-3969017
017-3214917
Picture
Picture

Picture

Picture
jegarat hilang , wajah bertambah gebu , wajah berminyak berkurangan dan mencerahkan wajah. kedut kurang.

Picture
masalah kulit kusam,berminyak dan berjerawat hilang setelah menggunakan krim ajaib firmax 3 selama 3 hari. wajah berubah lebih cerah,gebu dan lebih berseri.

puan ana, kota bharu. kelantan.




berat badan mengalami penurunan sebanyak 5 kg , warna kulit semakin sekata dan cerah , kedut berkurangan dan kulit lebih tegang. jerawat dan jeragat hilang , kulit menjadi halus , gebu dan cerah. kesan penggunaan selama 10 hari.

hanya perlu sapukan di bahagian nadi kiri dan kanan,dan di leher sapukan daria ah bawah ke atas. pakai 2 kali sehari.



turun berat badan sebanyak 5 kilo , muka bertambah cerah , kulit menjadi licin , masalah eye bag di bawah mata hilang dan muka bertambah tegang.


Masalah kulit seperti jerawat dan jeragat hilang. Jerawat adalah masalah ketidakstabilan hormon. Krim firmax 3 adalah agen penstabil hormon yang berteknologi nano. Hanya perlu sapu di nadi dan leher. 


Dapatkan krim ajaib 786 firmax 3

Hubungi :

012-3969017
017-3214917


Liang pori semakin berkurangan.. garis-garis halus tidak kelihatan lagi.. tiada lagi kulit kering Dan kulit kelihatan lembab.. kulit bertambah lembut & licin.. kuku semakin kuat.. pigmentasi dan jeragat berkurangan..  meratakan warna kulit.. dan muka nampak lebih berseri..





Memang menakjubkan...syukur....kulit lebih anjal...cerah dan gebu. liang pori semakin mngecil.. garis2 halus pun dh kurang. Badan rasa lebih ringan. Pembakaran lemak ketara....bhgn yg mengeleber bertambah mampat......pertumbuhan uban kurang...hubungan suami isteri lebih intim...payudara semakin cantik & anjal.. firmax3 mmg best..




kulit kedut berkurangan , kulit bertambah cerah , parut dan jeragat hilang.





Real life kesan pada eyebag 1st time guna firmax, Pic 1 sebelum sapu, pic 2 sapu kat nadi leher sebelah kiri jer, pic 3 lepas sapu kat dua dua belah nadi leher. Perhatikan pada kecerahan dan tekstur kulit, jadi lebih gebu dan lebih cerah, Terbaiklah firmax3


masalah jeragat di tangan hilang. 


krim firmax 3 hanya Rm 150 sebotol. sebotol boteh tahan selama 2 bulan. penggunaan pada waktu pagi dan petang. tiada kesan sampingan jika memakai lebih. 

jadilah pengedar bersama kami dan menjana pendapatan lumayan bersama firmax 3. hubungi 012-3969017 @ 017-3214917 untuk pembelian dan menjadi pengedar.

selepas menjadi pengedar, harga pembelian anda ialah Rm100 sebotol. 

temui kami di facebook : krim ajaib 786


Dapatkan krim ajaib 786 firmax 3

Hubungi :

012-3969017
017-3214917