Thursday, 26 June 2014

kandungan krim firmax 3

KANDUNGAN FIRMAX 3

kandungan asas di dalam krim ajaib firmax 3 :

1. kegelia africana 
menegang dan melembutkan kulit,bertindak balas cepat dengan hormon. menjadikan kesan penggunaan serta merta.

2. yam liar
meningkatkan metabolisme,anti oksida dan merehatkan otot.

3.pegaga
tinggi vitamin A dan C. menngalakkan pertimbuhan kolagen semulakjadi

4. manjakani
membaiki tisu mukosa dan proses pemutihan kulit.

5. aloe vera
melembapkan kulit,menegang dan memperbaharui sel kulit supaya kelihatan muda.

6.selasas epal
kandungan asas stem sel epal yang tinggi yang membantu pertumbuhan sel baru.

7.vitamin B3
untuk pernafasan sel,melancarkan peredaran darah yang sempurna dan merawat migrain.

8. vitamin A
membantu kulit melawan kerosakan radikal. membantu pembentukan sel baru.

9.kolagen.
penggantian tisu kulit dan sel kulit yang rosak.

10.vitamin E
mengurangkan strecth mark, menegangkan kulit , menghilangkan parut dan mgnguatkan fungsi kulit.

11. tongkat ali
melancarkan peredaran darah,meningkatkan teosteron.

12. ekstrak soya
sebagai agen pemutih dan pelembap.

13.vitamin B5
mengawal kandungan kolesterol dalam darah, merawat dan mencegah jerawat.


KENAPA KEGELIA AFRICANA EXTRACT TERBAIK DALAM RAWATAN UNTUK KULIT ?

KEGELIA AFRICANA ditanam di sub sahara africa ,pokok kegelia africana menghasilkan bunga dan buah yang besar ,orang-orang asli dirantau ini telah lama mengunakan sebagai perubatan dan kosmetik .banyak syarikat kosmetik dieropah telah mengakui ektract kegelia dapat membantu system pemulihan kulit .Penyelidikan perubatan juga telah mendedahkan bukti bahawa kegelia ektract berkesan dalam membantu merawat kanser meloma dan kanser kulit.
MEMBANTU MENNGANJALKAN KULIT

Satu pasukan lima saintis india menjalankan kajian siantifik meliputi kajian extract kegelia dipusat perubatan kosmeseutikal ,dalam laporan mereka yang disiarkan pada 2009 NATURAL PRODUCT RADIANCE ,yang juga dikenali pada 2011 sebagai INDIAN JURNAL OF NATURAL PRODUCT RESOURCES ,mereka memetik kajian yang mendapati bahan aktif kegelia termasuk saponon ,flavonoid leteolin dan qlientin prtokimia ini membantu mengukuhkan dan menstabilkan gentian kologen yang menyokong kulit .

sekaligus membantu menganjalkan kulit .Beberapa kajian mendapati bahawa terutamanya extract kegelia berkesan mengukuhkan bhg dalam kulit dan menganjalkan payudara.


MENCEGAH KANSER KULIT DAN KANSER PAYUDARA

Pentelidikan di ireland utara dalam kajian mereka untuk menilai keupayaan pelbagai sebatian daripada extract kegelia dapat menghentikan penyebaran sel kanser kulit .menurut kajian ini juga melibatkan pengamal perubatan moden dan tradisional extract kegelia boleh merawat kanser kulit dan ganguan penyakit kulit yang lain. 

Kajian terhadap beberapa sebatian extract kegelia dan diuji terhadap sel-sel kanser dimakmal  ,mendapati sifat-sifat anti kanser yang ketara ,dari pelbagai sebatian termasuk antaranya insocoumarins ,demethylkigelin ,krgelin ,oleic ,henicosanoic fatty acids ,ferulic acid ,furanaphthoquinone2 .hydvoxyethyl ,nephtho,fulan4 ,9 dione dalam penemuan mereka yang disiarkan dalam isy 2010 PLANTA MEDICA ,penyelidikan menyatakan furonaphthoquinone amat berkesan amat berkesan melawan sel-sel kanser payudara .


LAIN-LAIN MANFAAT 

Dalam kajian semula yang meliputi aplikasi kosmeseutikal kegelia ,pengarang 2009 NATURAL PRODUCT RADIANCE .artikal melapurkan kegelia extract telah digunakan secara meluas sebagai bahan aktif untuk formulasi kosmetik .

Product berasaskan extract kegelia boleh membantu menegang dan melembutkan kulit. tindak balas nya dengan merangsang hormon berkeupayaan mengurangkan garis-garis halus ,kedutan kulit ,menghilangkan sel parut seterusnya menganjal dan menegangkan kulit .Secara semulajadi mencerahkan pigmentasi ,mengurangkan kecatatan kulit dan meningkatkan peredaran darah dibawah kulit .


untuk pembelian dan pesanan hubungi 0123969017

Dapatkan krim ajaib 786 firmax 3

Hubungi :

012-3969017
017-3214917

No comments:

Post a Comment